Lär dig att dansa

Alla människor kan inte dansa. Om du vill lära dig att dansa måste du först och främst välja en dansstil som du vill lära dig.  Därefter kan du tillbringa lite tid att lära på egen hand. Alternativt , gå på några danslektioner för att förbättra dina kunskaper. Glöm även inte bort att du måste du ge din kropp lite kärlek genom att äta rätt och motionera för att vara en fantastisk dansare. Ett litet tips är att du kan titta på diverse olika dansvideos på nätet. Försök att titta på olika klipp för  att förstå grunderna i olika stilar av dans. Lär känna dina begränsningar. Om du har en god hållning och kan sträcka på benen och peka med tårna så kan du prova på klassisk balett och exempelvis inte hip hop. Häng med i denna dansblogg för att lära dig allt och lite till inom dansvärlden.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *