Pole dance

Pole dance klasser poppar upp på olika gym runt om i hela Sverige. Denna typ av dans är en rolig, fysiskt krävande motionsform som kan få dig att känna dig fast och sexig på samma gång. Oavsett om du bär 10 cm klackar eller mer traditionella träningsskor kan pole dancing få dig att känna dig sexig och ger dig även en rolig stund på samma gång. Allt du behöver är en säker fastskruvad stolpe och en positiv inställning. Undvik all sorts kroppsolja eller lotion innan du ska börja dansa. Detta för att slippa att halkan från stolpen då kroppen är ganska hal om man smörjer in den med oljor/krämer.  Du kan även torka av stolpen innan du använder den för att bli av med olja eller fett. Precis som alla andra former av tränings så bör du göra lite lättare stretching som uppvärmning innan du börjar. Stå rak och sedan böja dig ner för att röra tårna, rulla din nacke och dina axlar långsamt. Lycka till!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *