Handla danskläder & julklappstips

Under sommar & höst har danslektionerna ökat rejält vilket i sin tur slitit en del på mina danskläder. Jag brukar vanligtvis välja outfits från Nike då deras passform sitter bra på mig, annars har jag också varit med om att Reebok sitter minst lika bra och brukar vanligtvis kunna hålla minst i ett år eller längre. Nu när julen närmar sig tänkte jag vara ute i god tid för en gångs skull med julklappshandlandet och även passa på att köpa lite ny träningsoutfit samtidigt. Under Black Friday fick jag tag på rabattkoder till Zalando som jag använde för att köpa lite nya träningskläder. Jag passade även på att inhandla nya dansskor från Nelly.com som även de erbjöds till ett reducerat pris under Black Friday. Lämna gärna en kommentar ifall du har något bra tips på var man får tag på träningskläder till sjyssta priser!

Handla billiga träningskläder

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *