Lite sent för juklappar

| | 0 Comments

Det kan vara lite för sent att hinna få hem julklappar som man beställer idag på nätet. Det är bara 12 dagar kvar tills julafton och att hinna beställa och få det leverart hem kan kännas på gränsen.

Om du mot förmodan ändå väljer att beställa på nätet så kan du säkra upp med ett snyggt skrivet brev att julklapp kommer så fort den dyker upp med posten. Det kan vara en speciell julklapp som bara finns via någon webbshop online och den som den är köpt till at den överst på sin önskelista. En del produkter går inte att handla någon annanstans än online så det kanske inte är så mycket att göra åt saken.

Lär dig från detta år att nästa jul vara ute i bättre tid för din julklappsinköp. Som med allt annat så är planering A&O i det mesta. Det är inget som hindrar dig att köpa julklappar under mellandagsrean. Det gäller att man kommer ihåg var man gömmer sina tidigt inköpta klappar. Ett förslag kan vara att göra en notering var man lägger presenterna i sin kalender med datum 23 eller 24 december med larm så man hittar det man köpt.